Νέα σεισμική δόνηση κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών στην Ικαρία, με το μέγεθος του σεισμού να υπολογίζεται στα 4,1 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε στις 12:32 το μεσημέρι και είχε εστιακό βάθος 16,5 χιλιόμετρα. Το ακριβές επίκεντρο, εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ικαρίας.
Τα ξημερώματα καταγράφηκε ο κατά τα φαινόμενα κύριος σεισμός, που ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ κι ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα άλλος ένας μεγέθους 4,1 Ρίχτερ.

- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.