Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανάμεσα στα όρια της γραφικότητας, αλλά και της επικινδυνότητας συνεχίζουν να κινούνται κινήματα αρνητών όπως οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος και οι Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Οι τελευταίοι πρόσφατα βεβαίωσαν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ζητώντας να τους πληρώσει 1.799.615.000.000 ευρώ! Το χαρτί ανέφερε ότι ήταν «Συμβασιακή οφειλή» και ευτυχώς, έδινε το δικαίωμα... ρύθμισης της οφειλής!

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Προσαγωγή, αυτόφωρο και ποινική δίωξη για κακουργήματα

Όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι «Αυτόχθονες» του δίνουν τη δυνατότητα να προβεί σε ρύθμιση οφειλής, σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο το ποσό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και δυστυχώς πέρα από το αστείο του πράγματος, θα πρέπει να κινηθούμε και νομικά, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να στρέφεσαι στη δικαιοσύνη. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν. Αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους, επειδή απλά εφαρμόζουν τα μέτρα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης στον τηλεοπτικό σταθμό και συμπλήρωσε με χιούμορ:

«Τουλάχιστον έχουμε βρει δύο τρόπους μέχρι στιγμής να πληρώσουμε την οφειλή. Ο ένας είναι να κάνουμε μία μεγάλη συναυλία και ο δεύτερος να κυκλοφορήσουμε DVD με τις συνεδριάσεις μας. Νομίζω ότι θα αποδώσει το δεύτερο σημαντικά ποσά, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας στους Ιθαγενείς».

Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1τρις 799δις 616εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες...

Posted by Γιώργος Χατζημάρκος on Monday, January 3, 2022