Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελέστηκε στη Βέροια παρουσία στενών συγγενών και φίλων το μνημόσυνο του Αλκη Καμπανού. Ο 19χρονος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου από χούλιγκαν. Δεκάδες κόσμου, συγγενείς και φίλοι, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας για να τιμήσουν τη μνήμη του. «40 ημέρες μόνο με πόνο», φέρεται να είπε ο τραγικός πατέρας, με βουρκωμένα μάτια. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει το μήνυμα που έγραψαν οι γονείς του Άλκη κάτω από τη φωτογραφία του, πάνω στο μνήμα, στα κοιμητήρια της Βέροιας. «Άλκη είσαι αχτίδα φωτός για ένα καλύτερο μέλλον. Καλή αντάμωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Για την δολοφονία του Αλκη Καμπανού και την επίθεση εις βάρος της παρέας του συνελήφθησαν 12 άτομα. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Στο φως η ιατροδικαστική εξέταση – Πού οφείλεται ο θάνατος του 19χρονου

Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Τα στοιχεία των συλληφθέντων 

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (3/3) η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δώδεκα (12) ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου Αλκη Καμπανού. Πρόκειται για τους: 

1) ( επ ) GEGA ( ον ) ALEKSANDRO του ARTAN, γεν . 2002 στην Αλβανία 

 2) ΚΑΜΠΟ ή KAMBO Γκεράλντι ή GERALDI του Δημητερ ή DHIMITER , γεν. 1999 στην Αλβανία,

3) ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο - Ηλία του Ευάγγελου, γεν. 1997 στην Αττική,

 4) ΚΟΥΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Παρασκευά, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

5) (επ) DEMIRAZI (ον) ROXHERS του SOTIRAQ , γεν. 2002 στην Αλβανία,

 6) ΒΑΡΒΕΡΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

7) ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο του Παύλου, γεν. 2000 στην Πτολεμαΐδα,

 8) ΜΠΙΣΚΟ-ΤΟΚΜΑΚΙΔΗ Κωνσταντίνο του Κων/νου, γεν. 2000 στην Θεσσαλονίκη

9) ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ Στέργιο του Ευάγγελου, γεν. 1999 στις Σέρρες,

 10) ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Νικόλαο του Βαλέριου, γεν. 2002 στην Θεσσαλονίκη,

11) (επ.) ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ (όν.) Οδυσσέα του Ιορδάνη, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

 12) (επ.) CARCIU (όν.) AFKSENDOS του ARTUR, γεν. 1999 στην Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.