Δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, χούλιγκαν επιτέθηκαν με μανία σε 15χρονο οπαδό στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το STAR οι χούλιγκανς ρίχνουν στο έδαφος τον ανήλικο. «Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;», ακούγονται να λένε οι χούλιγκανς πριν επιτεθούν στον 15χρονο.
Ο νεαρός γλύτωσε τα χειρότερα από θαύμα ενώ δύο ημέρες μετά, ο Άλκης Καμπανός έπεφτε νεκρός από τα μαχαίρια των χούλιγκαν. «Toυ κατάφεραν χτήματα με σιδερογροθιά στο στόμα. Κλωτσιές στα πλευρά, στο συκώτι, είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι», ανέφερε ο πατέρας του νεαρού.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.