Σεισμός εντάσεως 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.32, 14 χλμ ανατολικά, βορειοανατολικά της Θήβας. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αττική. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη σεισμική δόνηση μέσα στην ημέρα, καθώς νωρίτερα, υπήρξε μία ακόμη, επιφανειακή, αφού το εστιακό βάθος βρισκόταν μόλις στα 6,2 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο της δεύτερης σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στα 14 χλμ. ανατολικά βορειοανατολικά της Θήβας και ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής.
Χρόνος Γέννησης [GMT]: 27/03/2022 17:32:33.43
Μέγεθος: 3.8
Γεωγραφικό Πλάτος [°N]: 38.3484
Γεωγραφικό Μήκος [°E] : 23.4742
Εστιακό Βάθος [km]: 10.0
Τοποθεσία: 14 Χλμ. ΑΒΑ της Θήβας
Ο πρώτος σεισμός στη Θήβα σημειώθηκε 24′ λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (27.03.2022) και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 3,1 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.