Σοβαρό τροχαίο είχε η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αλίμου, Δώρα Σύρμα. Το αυτοκίνητό της υπέστη σοβαρές ζημιές όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, στη συμβολή των οδών Πριάμου και Δράμας, στον Άγιο Δημήτριο.
«Χθες τελικά είχα Άγιο» αναφέρει σε ανάρτησή της. «Οδηγός πέρασε με κόκκινο και με χτύπησε. Το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε τελείως. Όπως μου είπε η Τροχαία σώθηκα γιατί είχα συνεπιβάτες με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερο βάρος το αυτοκίνητο, αν ήμουν μόνη μου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» αναφέρει.
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.