Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 70χρονης Εριέττας Κοντούλη το 2002 στην Αμαλιάπολη Αλμυρού στον Βόλο επιχειρεί να ρίξει το δικαστήριο. Τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4/2022) ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 66χρονου κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία, παρότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Η μυστηριώδης υπόθεση εξαφάνισης της Εριέττας Κοντούλη δασκάλας μπαλέτου, έχει απασχολήσει επί μακρόν την ελληνική Δικαιοσύνη, τις αστυνομικές Αρχές, αλλά και την τοπική κοινωνία. Η καθηγήτρια μπαλέτου αγνοείται από το 2002 ενώ μεγάλο μέρος της περιουσίας της εκποιήθηκε. Για τη δολοφονία της κατηγορείται ένας 66χρονος επιχειρηματίας από τον Αλμυρό ενώ 20 χρόνια μετά την εξαφάνιση η σορός της δεν έχει βρεθεί. Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με την κατηγορία ήταν η μεγάλη περιουσία της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει πως όσοι τον κατηγορούν για φόνο και εξαφάνιση της σορού ψεύδονται, ενώ το ίδιο ανέφερε και για τους συγγενείς και τους γείτονες που ήταν κοντά στην 70χρονη τα τελευταία χρόνια πριν την εξαφάνισή της. Όπως είπε, την πλησίαζαν γιατί ήθελαν κάποιο από τα ακίνητά της. Επίσης, ο 66χρονος κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι η αξία των ακινήτων της 70χρονης ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή που παρουσιάζονταν στα συμβόλαια, ενώ σημείωσε πως δεν είχε ανάγκη την περιουσία της.
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.