Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα έφερε γύρω από την χορήγηση της κεταμίνης στη Τζωρτζίνα, το ένα από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έφερε το MEGA στο κέντρικό δελτίο ειδήσεων, όπου ο αστυνομικό συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε έγγραφο - ντοκουμέντο, το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου γύρω από την φαρμακευτική ουσία που σκότωσε την 9χρονη κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσβηνε διάφορα στοιχεία από τον υπολογιστή για τρία χρόνια

Ειδικότερα, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στο μικρό κορίτσι, ενώ ανέφεραν και την ακριβή δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει εάν και εφόσον χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν θα μπορούσε να έχει ακούσει για τη συγκεκριμένη ουσία μόλις λίγο πριν από τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς, όπως ισχυρίζεται, καθώς η ίδια βρισκόταν καθημερινά στο πλευρό της 9χρονης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια. Το έγγραφο είχε συνταχθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 και δείχνει πως οι γιατροί είχαν δώσει οδηγία για τη χορήγηση κεταμίνης και στη σωστή δοσολογία. Μάλιστα, το έγγραφο ήταν τοποθετημένο ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι της Τζωρτζίνας. Και ενώ το παιδί σε μια κρίσιμη κατάσταση θα χρειαζόταν 1 με 2mg, οι τοξικολογικές εξετάσεις της του έδειξαν πως στον οργανισμό του είχε βρεθεί ποσότητα 6mg, η οποία προκάλεσε και τον θάνατό του.

Το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας στις 11 με 12 Απριλίου του 2021 και την ίδια ώρα ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου επικαλείται χαρτιά με τα οποία αποδεικνύεται ότι δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Η απάντηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου στους ισχυρισμούς του δικηγόρου, ήταν ότι το έγγραφο - ντοκουμέντο δείχνει ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο νοσοκομείο όχι μόνο δεν ήταν μυστικό, αλλά αυτό αναγραφόταν πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το γνώριζε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού ήταν μπροστά της σε καθημερινή βάση.

Αρχικά μάλιστα, η μητέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών υποστήριζε πως η κεταμίνη δόθηκε στο Ωνάσειο και στη ΜΕΘ της Πάτρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αλλά η ίδια επιμένει ότι δεν το γνώριζε τότε. Αυτό το έγγραφο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, καταρρίπτει και όσα ισχυρίζεται η Πισπιρίγκου πως δεν γνώριζε την ουσία κεταμίνη, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί και στις αναζητήσεις της στη google.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA