Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς ένας αθλητής που λάμβανε μέρος σε αγώνες δρόμου στην ορεινή Ναυπακτία έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων. Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή στην ορεινή Ναυπακτία ο οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στην χαράδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.
- Η έμφαση Μητσοτάκη στο χρέος, το δυνατό ψηφοδέλτιο Σαμαρά και ο υποψήφιος Ανδρέας Παπανδρέου
- Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου, «η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» - Πώς και γιατί οι καθολικοί έσφαξαν 30.000 διαμαρτυρόμενους
- Καιρός: Επιμένη η αφόρητη ζέστη με 40άρια - Ποια μέρα αναμένεται μικρή «ανάσα δροσιάς»
- Νέο βίντεο από την πτήση τρόμου της Ryanair: Δραματικές στιγμές με τον επιβάτη στο παράθυρο που έσπασε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.