Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησε το μεσημέρι της Κυριακής το Αρκαλοχώρι κι έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, η δόνηση είχε επίκεντρο περιοχή 7 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.
Ωστόσο, λίγο αργότερα ο σεισμός αναβαθμίστηκε και υπολογίστηκε στα 4,5 Ρίχτερ με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,8 χιλιόμετρα. Δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματίες ή υλικές ζημιές και ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε λειτουργία.

- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.