Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες απέμειναν για την απόφαση του Εφετείου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς η ετυμηγορία αναμένεται την Παρασκευή 20 Μαΐου. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στην ΕΡΤ για τις πολλές και βασανιστικές αναβολές της δίκης, για την αυστηροποίηση των ποινών για τα ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα και για την πολύτιμη στήριξη των υπόλοιπων γονιών που έχασαν με τραγικό τρόπο τις κόρες τους.

Διαβάστε ακόμη: Revenge Porn: Καταδίκη νεαρού στη Θεσσαλονίκη για εκδικητική πορνογραφία στην πρώην φίλη του

«Είναι μια οδυνηρή επώδυνη ψυχοφθόρα διαδικασία. Να πηγαίνεις μέσα στον χώρο του δικαστηρίου κάθε φορά και να βιώνεις τα βασανίστρια του παιδιού σου. Ποια μάνα και ποιος πατέρας θα το άντεχε όλο αυτό και να βλέπεις ότι τελικά σε αυτήν την αίθουσα που γίνονται οι δίκες ποιος δικάζεται δικάζεται το θύμα ή οι δολοφόνοι;» λέει η μάνα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Κούλα Τοπαλούδη - Αρμουτίδου, τονίζοντας πως κάθε δίκη είναι και θάνατος για τους γονείς ενός δολοφονημένου παιδιού!

Την Παρασκευή (20/5) αναμένεται να αποφασιστεί από το Εφετείο Αθηνών αν η πρωτόδικη απόφαση για ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης θα ισχύσει ή αν θα υπάρξει ευνοϊκότερη μεταχείριση: «Επί 3.30 ώρες βασανίστηκε ένιωσε όλες τις μορφές βίας, σωματική, λεκτική να την πολτοποιούν να τη στραγγαλίζουν… Δικαίωση είναι τα ισόβια να είναι ισόβια εκεί να μείνουν αν μείνουν και αυστηροποιηθούν οι νόμοι και είναι παραδειγματικοί και τιμωρητικοί δεν θα σκότωναν άλλοι επίδοξοι δολοφόνοι τα κορίτσια τις γυναίκες τους τις φίλες τους», λέει η μητέρα της που τόνισε ότι από τις εντονότερες στιγμές στο Εφετείο Αθηνών ήταν η αγκαλιά των τριών μανάδων των δολοφονημένων γυναικών, της Ελένης, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς!

«Η φωνή μας γίνεται δυνατότερη η αγκαλιά μας γίνεται μεγαλύτερη μιλάμε την ίδια γλώσσα βιώνουμε τον ίδιο πόνο κλαίμε για τον άδικο χαμό των κοριτσιών μας είναι μια ψυχική στήριξη» εξομολογείται.

Για αδιαφορία της πολιτείας προς τις οικογένειες των θυμάτων κάνει λόγο η Κούλα Αρμουτίδου και μαζί με τις μητέρες άλλων αδικοχαμένων κοριτσιών ζητά άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.