Μενού
topaloydi
Γονείς της Ελένης Τοπαλούδης | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ομόφωνα ένοχους έκρινε το Μικρό Ορκωτό Εφετείο τον Ροδίτη και τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο, για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσμένη της Ελένης Τοπαλούδη. Το Δικαστήριο ακολούθησε την πρωτόδικη απόφαση - έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15ετή κάθειρξη- ενώ απέρριψε και τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορούμενων. Αυτή την ώρα αγορεύουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζητώντας την αναγνώριση των ελαφρυντικών.

Διαβάστε ακόμη: «Τα ισόβια πρέπει να είναι... ισόβια» λέει η μητέρα του θύματος λίγο πριν το Εφετείο

Ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ακούγοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, ήταν εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους κατηγορουμένους ελαφρυντικά, προσδοκώντας να «σπάσουν» την ποινή της ισόβιας και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολεις τους.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης καθώς και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια της Ελένης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.