Τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα με ένα βρέφος 19 ημερών που εξέπνευσε σε οικία, την ώρα που κοιμόταν δίπλα η μητέρα του. Ο θάνατος του μωρού εικάζεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή.
Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Ερχεται πολλή ζέστη αλλά όχι καύσωνας σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Η νεαρή μητέρα αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκλήθη, παράλληλα, το ΕΚΑΒ και το μωρό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το pelop.gr.
Το νεογνό γεννήθηκε την 1η Ιουνίου και επί 7 ημέρες ήταν σε θερμοκοιτίδα με σοβαρή λοίμωξη, ενώ τη Δευτέρα 27 Ιουνίου επρόκειτο να υποβληθεί σε ενδοσκόπηση κρανίου.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.