Η σωματική ακεραιότητα τεσσάρων παιδιών στη Ναύπακτο κινδύνευσε από έκρηξη, όταν αποφάσισαν να παίξουν ένα επικίνδυνο «παιχνίδι», αφού χρησιμοποίησαν ένα σπρέι μπογιάς, που άναψαν με σπίρτα για να κάψουν αντισηπτικό. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, γιατρός του Κέντρου Υγείας της Ναυπάκτου που μίλησε σχετικά, ανέφερε ότι τα εγκαύματα «ήταν στα άνω και τα κάτω άκρα. Τα δύο παιδάκια είχαν εγκαύματα και στο πρόσωπο, ενώ είναι δευτέρου βαθμού». Παράλληλα, ανέφερε πως «τα διακομίσαμε με συνοδεία γιατρών στα νοσοκομεία της Πάτρας. Το ένα το παιδάκι στον Άγιο Ανδρέα στους πλαστικούς χειρουργούς και τα δύο επειδή ήταν μικρότερης ηλικίας στο Καραμανδάνειο». «Είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλώς είναι ακόμα μέσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ενέργειες», πρόσθεσε στη συνέχεια.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.