Σεισμική δόνηση 3,8 ρεπό έγινε το πρωί της Τρίτης στη Βοιωτία, η οποία έγινε αισθητή και στην Αττική. Η δόνηση σημειώθηκε στη Θήβα στις 7:12 το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Θήβας Βοιωτίας και το εστιακό του βάθος ήταν 11,2 χιλιόμετρα.
«Είναι ένας σεισμός σε ευαίσθητη περιοχή που έχει αρχίσει να δίνει εδώ και 1,5 χρόνο σεισμούς», «παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου» «είναι μια ιδιόρρυθμη περιοχή η Θήβα που μας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.