Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγριο ξύλο έπεσε μέσα στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ χθες (14/9) το απόγευμα για άγνωστο λόγο προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στα περίπτερα και στον περιβάλλοντα χώρο. Νεαροί με καδρόνια και ξύλα, επιτέθηκαν σε άλλους συνομήλικούς τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και να σπεύσουν ασθενοφόρα. Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά εικάζεται ότι πρόκειται για οπαδικό ξεκαθάρισμα.

Γι αυτό κι ανέλαβε την υπόθεση το τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 16:30, όταν δύο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στον ανοιχτό χώρο κοντά στο Παλέ Ντε Σπορ. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ένα άτομο, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή έξι ατόμων από τη γύρω περιοχή.

Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί προσήγαγαν έξι άτομα, συλλαμβάνοντας ένα εξ αυτών, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στο άτομο που τραυματίστηκε από το επεισόδιο καθώς είχε πάνω του ένα μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 20χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, κι έναν 26χρονο ημεδαπό. Ο δεύτερος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.