Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μεγάλος είναι ο όγκος των δεδομένων που αφορά γυναίκες σε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο και διακινείται μέσω ενός αποθηκευτικού χωρού στο ίντερνετ όπου ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση αν έχει το κατάλληλο λινκ» αναφέρει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κρεμμύδας μιλώντας για την υπόθεση του μαζικού revenge porn στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον κ. Κρεμμύδα που μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «το κομμάτι των βίντεο πρόκειται για προσωπικές στιγμές γυναικών ως επι το πλείστον, οι οποίες έχουν πολλές φορές και τα στοιχεία τους και τα πρόσωπά τους και υπάρχουν σε κάθε φάκελο γιατί είναι κατηγοριοποιημένα φωτογραφίες και βίντεο με πράξεις γενετήσιες».

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Πασίγνωστες Ελληνίδες ηθοποιοί του έστελναν ερωτικές επιστολές

Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εκτός από τις κοπέλες που βρίσκονται αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της δημοσίευσης προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο, είναι και κάποια αγόρια τα οποία «συμμετέχουν σε κάποια από τα βίντεο και δεν είναι ανάμεσα σε εκείνα που τα διέρρευσαν».

Ερωτηθείς για τον έχει γίνει κάποια ταυτοποίηση των στοιχείων ως προς τους κατηγορούμενους, ο κ. Κρεμμύδας απάντησε: «Πιθανολογούν ότι ταυτοποιούνται δύο, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει κάτι η συγκεκριμένη αναφορά γιατί σίγουρα σε αυτή την υπόθεση έχουν συμβάλει πάρα πολλοί. Συνήθως είναι και φίλοι, και τρίτοι και φίλοι φίλων, οπότε φαντάζομαι ότι λόγω του αριθμού θα καλύπτουν όλο το φάσμα».

«Αυτή τη στιγμή είναι ένας τεράστιος όγκος δεδομένων και σίγουρα είναι 140 άτομα. Το ζητούμενο είναι να προστατευτούν και να αντιληφθούν όλοι ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί» κατέληξε ο κ. Κρεμμύδας.