Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο 24ωρα πριν απολογηθεί ο γιος της ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη δηλώνει πως ο γιος της «είναι χάλια και είναι… πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά». Ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά. Θα επιχειρήσει να πείσει πως ήταν σε θέση άμυνας παρόλο που εκείνος μαχαίρωσε τελικά τον 58χρονο επιχειρηματία 15 φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μάρκου: Βγήκε από την εντατική - Λίγες οι επαφές που του επιτρέπουν οι γιατροί

«Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο» υποστηρίζει η μητέρα του δράστη μιλώντας στο MEGA. Σύμφωνα με δύο φίλους του επιχειρηματία, -αυτόπτες μάρτυρες- ο 26χρονος μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του, μόλις έφθασαν στην καντίνα, προσπέρασαν όλη την ουρά με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όλοι οι πελάτες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μάρκου.

Όλο το περιστατικό είναι αποτυπωμένο σε οπτικό υλικό. Φαίνεται και ο απλός διαπληκτισμός. Είναι πολύ εύκολο για τις αρχές να αποκωδικοποιήσουν ποιος είναι επιτιθέμενος και ποιος όχι και αν ήταν απρόκλητη η επίθεση ή αν ήταν δικαιολογημένη ή αν ήταν σε άμυνα. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του.