Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για την αιματηρή συμπλοκή σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μάρκου: «Εκείνος τον προκάλεσε», λέει η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία και υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση και πως περίμενε τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου, στο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν από την καντίνα. Αύριο το πρωί (3/11) απολογείται ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού φέρεται να μαχαίρωσε τον επιχειρηματία τουλάχιστον 15 φορές. 

Γιάννης Μάρκου: Βγήκε από την εντατική 

Το τέταρτο χειρουργείο στον επιχειρηματία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο έχοντας επανέλθει από την καταστολή στην οποία βρισκόταν τα τελευταία τρία 24ωρα. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο ένας από τους γιους του, που είναι και από τα λίγα πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οι θεράποντες ιατροί έχουν απαγορεύσει τις πολλές επισκέψεις ενώ παρά τις προσπάθειές τους πολλοί κοντινοί του άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει να τον συναντήσουν. Ανάμεσά τους και ο δικηγόρος του που έχει επικοινωνήσει μαζί του μόνο τηλεφωνικά.

Βίντεο από την επίθεση στον επιχειρηματία

Την ίδια στιγμή βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σημείο δείχνει τις στιγμές πριν από την επίθεση του 26χρονου και το μαχαίρωμα του επιχειρηματία. Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος απαθανατίζουν σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρνει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου. «Τον τράβηξε παραπέρα, ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, εκεί που δεν πιάνει η κάμερα, αλλά και εκεί που δεν είχαν οπτική επαφή οι υπόλοιποι. Ηξερε τι έκανε», δήλωσε στον ΑΝΤ1  ο δικηγόρος του Γιάννης Μαρακάκης.