Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια λίμνη αίματος βρήκε τα δύο άψυχα σώματα των γονιών του, ο γιος των δύο ηλικιωμένων που ήταν και ο πρώτος που βρέθηκε στο σπίτι του στη Μεσσήνη, εκεί όπου γράφτηκε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία με τον 81χρονο να σκοτώνει με βαριοπούλα την 62χρονη γυναίκα του και μετά να αυτοκτονεί! Οι δύο νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι τους λίγο μετά τη 13.00 σήμερα με τον γιος τους να ψάχνει για ώρες τους τους γονείς του, τους οποίους και τελικά βρήκε νεκρούς χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο ίδιος ήταν αυτός που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, και συντετριμμένος στην κατάθεσή του είπε: «Τι να πω, ήταν αγαπημένοι, δεν ξέρω τι έγινε»!

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο Mega, οι δύο ηλικιωμένοι ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με φασαρίες και βίαια περιστατικά την μικρή κοινωνία της Μεσσήνης και την παραλιακή Μπούκα. Εκεί όπου όλοι είναι συγκλονισμένοι και περισσότεροι οι ίδιοι οι συγγενείς των δύο νεκρών. Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις του αδερφού της 62χρονης γυναίκας που ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, χτυπούσε με μανία τον φράχτη και φώναζε το όνομά της, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Ηταν αγαπημένοι, δεν είχαν προβλήματα»

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 62χρονη σύζυγό του την ώρα που εκείνη κοιμόταν χτυπώντας τη στο κεφάλι με μία βαριοπούλα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του καταφέρνοντας στο σώμα του τραύματα με μαχαίρι. Οπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής το ζευγάρι των ηλικιωμένων ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Μεσσήνη εξαιτίας των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, καθώς ήταν αγρότης και παράλληλα έκανε γεωτρήσεις.

«Αυτή η οικογένεια δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και δείγματα βίας στο παρελθόν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τους ανθρώπους τους γνωρίζαμε. Είναι σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους. Εδώ είμαστε μια τοπική μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε για αυτό και έχουμε πέσει από τα σύννεφα με αυτό που έχει συμβεί. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο. Η οικογένεια έχει δυο παιδιά μεγάλα που ζουν στην Καλαμάτα και ξέρω πως ασχολούνται με την αγροτική γη. Μάθαμε πως ο γιος τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι», ανέφερε γείτονας των δύο ανθρώπων που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγραψαν τη νέα τραγωδία. 

Αλλαξε μετά τη νόσηση από κορονοϊό

Ο γιος των δύο ηλικιωμένων, αλλά και κάποιοι κάτοικοι, έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο 81χρονος τελευταία αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι ο ηλικιωμένος έδειχνε να μην αισθάνεται καλά τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την ταλαιπωρία που είχε έχοντας νοσήσει με κορονοϊό. Οπως λένε, έκτοτε φαινόταν να έχει χάσει το μυαλό του και να μην είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήξεραν για χρόνια, όμως, κανείς δεν γνώριζε εάν αυτό είχε επηρεάσει και την καθημερινότητα στο σπίτι με τη γυναίκα του, αλλά ούτε και ότι θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο του εγκλήματος και της αυτοκτονίας.  

Πλέον, οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο του δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν στο έγκλημα.