Ξέφυγε η κατάσταση σε μαθητικό πάρτι που διοργανωνόταν για την εξασφάλιση χρημάτων για την πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου ενός σχολείου της Ιτέας. Συγκεκριμένα εκτυλίχθηκε ένα περιστατικό ωμής βίας μεταξύ μαθητών Γ' Λυκείου κι ενός εξωσχολικού σε πάρτι παραλιακού κέντρου διασκέδασης.
Ο καλεσμένος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι, το ένα μάλιστα πιο σοβαρά. Όπως αναφέρει σχετικά το lamiareport.gr, και οι δύο μαθητές κατέληξαν στο Νοσοκομείο Αμφισσας όπου και νοσηλεύονται. Για το συμβάν προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ δράστης του επεισοδίου έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.