Ξέφυγε η κατάσταση σε μαθητικό πάρτι που διοργανωνόταν για την εξασφάλιση χρημάτων για την πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου ενός σχολείου της Ιτέας. Συγκεκριμένα εκτυλίχθηκε ένα περιστατικό ωμής βίας μεταξύ μαθητών Γ' Λυκείου κι ενός εξωσχολικού σε πάρτι παραλιακού κέντρου διασκέδασης.
Ο καλεσμένος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι, το ένα μάλιστα πιο σοβαρά. Όπως αναφέρει σχετικά το lamiareport.gr, και οι δύο μαθητές κατέληξαν στο Νοσοκομείο Αμφισσας όπου και νοσηλεύονται. Για το συμβάν προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ δράστης του επεισοδίου έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.