Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση της 34χρονης γυναίκας από την κοινότητα του Μεγαλοχωρίου της επαρχίας του Πλωμαρίου Μυτιλήνης, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Την εξαφάνιση της ομοεθνούς του, δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ο 35χρονος ρουμανικής καταγωγής σύντροφός της στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου. Η γυναίκα εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ μετήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι. Οταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε εξαφανισθεί άλλες 3 με 4 φορές στο παρελθόν τόσο στη Λέσβο όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια όσο και στη Ρουμανία που διέμενε στο παρελθόν με την οικογένειά της. Τα προηγούμενα περιστατικά εξαφάνισης δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο, όταν ένας άνδρας που δήλωσε θείος του παιδιού, διακόμισε την κόρη του ζευγαριού στο Κέντρο Υγείας, ισχυριζόμενος ότι το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι. Ωστόσο οι μώλωπες που εντόπισαν οι γιατροί ήταν διαφορετικοί από εκείνους που θα είχε αν έπεφτε. Η αστυνομία ενημερώθηκε τότε για το περιστατικό, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η εξαφάνιση της γυναίκας, λίγες μέρες αργότερα να συνδέεται με τον τραυματισμό του παιδιού.