Μενού
maroysi
Το σπίτι της 17χρονης όπου δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η ιατροδικαστική έκθεση στη σορό του 22χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα της 17χρονης φίλης της, καταδεικνύει ότι η ανήλικη κυριεύτηκε από αμόκ και της κατάφερε δεκάδες μαχαιριές, προκαλώντας της μαρτυρικό θάνατο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα χτυπήματα προήλθαν κι από ένα μπουκάλι, με το οποίο τη χτυπούσε με μανία στο κεφάλι, ενώ οι μαχαιριές εντοπίστηκαν στον λαιμό του θύματος και στο πρόσωπο.

Οπως προκύπτει από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, αρχικά της κατάφερε καίρια χτυπήματα με το μπουκάλι προκαλώντας της σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις κι ακολούθως άρχισε να τη μαχαιρώνει επανειλημμένα, πιθανώς με δύο μαχαίρια, σε λαιμό και πρόσωπο.

Χθες το απόγευμα, η 17χρονη γυναικοκτόνος μετήχθη στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Η ανήλικη δολοφόνος κρατείται στον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Η οικογένειά της δια μέσου του συνηγόρου της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου όρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη. Ο Θεοδωρόπουλος εξερχόμενος των δικαστηρίων έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους».

Οπως είπε, τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής καθώς έμεναν και σε κοντινές περιοχές, ενώ παρά το γεγονός πως οι γονείς δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση αυτή συνεχίστηκε. Ο Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για ένα παιδί με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, που στο παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, κάτι που δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φέρεται να έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.