Συντονισμένη αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από την ΕΚΑΜ Κρήτης και κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στις φυλακές της Αγιάς Χανίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Χανίων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ερευνών μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Κυριακή με θύματα δύο Αλβανούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ , στο κελί ενός κρατούμενου αλβανικής καταγωγής με 12 επώνυμα και με την ηλικία του οποίου κυμαίνεται από το 1969 έως το 1981, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δισκία zanax. Επίσης, σε έρευνα σε άλλο κελί βρέθηκαν στην κατοχή δύο ακόμα Αλβανών δύο αυτοσχέδια μαχαίρια στον ένα και στον άλλο βρέθηκαν αυτοσχέδιες μεταλλικές λάμες, μεταλλικά ξυραφάκια, ένα κινητό τηλέφωνο και μια πετονιά ψαρέματος.Από τις αστυνομικές αρχές σχηματίζεται η σχετική δικογραφία ενώ οι ίδιοι θα απολογηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.