Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που ευτυχώς δεν είχε μοιραία κατάληξη, με το θύμα ωστόσο να διακομίζεται στο νοσοκομείο. Αργά το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο των Ιωαννίνων νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ένας 16χρονος να βγάζει μαχαίρι και τα τραυματίζει στον ώμο έναν 14χρονο που χρειάστηκε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η συμπλοκή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε σε σημείο όπου συχνάζουν μαθητές και αμέσως κλήθηκε απο τους περιοίκους η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Ο 16χρονος όπως και η μητέρα του συνελήφθησαν απο την αστυνομία,. Βαρύνονται με τις κατηγορίες ο μεν 16χρονος για παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενω η μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Παράλληλα στο Αστυνομικό Μέγαρο έδωσαν κατάθεσεις νεαροί από την παρέα, ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια της συμπλοκής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή οφείλεται σε προσωπικές διαφορές.