Μενού
EKAB - Asthenoforo
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος «βυθίστηκε» η τοπική κοινωνία του χωριού Λαλά, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία σήμερα, Δευτέρα (09/01) μετά και τον απροσδόκητο θάνατο ενός 15χρονου μαθητή στην Ηλεία. Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στην υπόθεση του ξαφνικού θανάτου του ανήλικου μαθητή, με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδονται από την εκπομπή «Live News» του Mega να αναφέρουν ότι το παιδί στο παρελθόν αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και για αυτό το λόγο είχε νοσηλευτεί και στο «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι του, εντόπισαν οι δύο αδερφές του, καθώς η μητέρα του απουσίαζε και ο πατέρας του είχε πάει στην εργασία του. Οι αδερφές του προσπάθησαν να ξυπνήσουν το παιδί, για να πάνε μαζί στο σχολείο, όταν και κατάλαβαν ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως, τα δύο κορίτσια κάλεσαν τον πατέρα τους, ο οποίος επειδή ήταν μακριά, ειδοποίησε τον πρόεδρο του χωριού που είναι και γείτονάς τους στην περιοχή.

Ο άνθρωπος κατέβαλε κάθε κόπο, για να σώσει το μικρό παιδί κάνοντάς του μαλάξεις και μεταφέροντας το στο Κέντρο Υγείας του χωριού, όμως, ήταν ήδη αργά. Κανείς δεν περίμενε ότι ένα τόσο χαμογελαστό παιδί θα «έφευγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή.