Τρεις σεισμοί με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στην Εύβοια. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η πρώτη σεισμική δόνηση 2,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23.13 περίπου 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το χωριό Ζάρακες και είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιόμετρα.

Οι δύο επόμενοι σεισμοί 3,3 Ρίχτερ και οι δύο σημειώθηκαν στις 23.18 περίπου 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το χωριό Ζάρακες ο ένας και 3 χιλιόμετρα δυτικά ο άλλος.

- Αλλάζει ο καιρός πριν τον Δεκαπενταύγουστο: Βοριάδες έως 9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.