Μενού
EKAB - Brady
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση ενός άνδρα, που εντοπίστηκε κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας στα Χανιά χωρίς τις αισθήσεις του, έστησαν νωρίτερα, σήμερα, οι αστυνομικές Αρχές, επιχείρηση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, flashnews.gr, η σορός του άτυχου άνδρα ανήκει σε έναν Έλληνα από τον Καναδά, ο οποίος και είχε γεννηθεί το 1979.

Αστυνομικοί, που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν λίγο αργότερα κοντά στη γέφυρα το όχημα του άτυχου άνδρα και κατάφεραν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση καθώς μέσα σε αυτό εντοπίστηκε το διαβατήριο του. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τις δύο προηγούμενες ημέρες είχαν δει αρκετές φορές τον άτυχο άνδρα να τριγυρίζει στην περιοχή. Ωστόσο, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν στην πτώση του άτυχου άνδρα, με τις έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι τον άτυχο άντρα εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης ένας περιπατητής ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο της τραγωδίας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική υπηρεσία με την συμμετοχή τεσσάρων αντρών από το κλιμάκιο της Ανώπολης και από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών.