Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκαν  σήμερα Πέμπτη (2/1) οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα 15χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, τα τέσσερα ανήλικα μέλη της συμμορίας φαίνεται ότι σχεδίαζαν να πάνε στο νοσοκομείο να «αποτελειώσουν» το θύμα, όπως προκύπτει από τα κινητά τους τηλέφωνα που κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ των συζητήσεων των συλληφθέντων μέσω κινητών τηλεφώνων, τη φράση «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω, θα τον φάμε τον π...τη». Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντόπισαν συνομιλίες τους κατά τις οποίες έψαχναν να βρουν που υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και αν αυτές τους έχουν καταγράψει, αλλά και πώς έπρεπε να σχεδιάσουν, να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη συλληφθούν ποτέ.

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια που διαμένουν οι κατηγορούμενοι στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Μαχαίρι τύπου σουγιά, τα ρούχα που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.