Μενού
xioni-kakokairia
Χιονόπτωση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τηλεργασία θα εφαρμοστεί στο Δημόσιο αύριο, Δευτέρα (6/2), όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του πυροσβεστικού σώματος, Γιάννης Αρτοποιός., κατά τη νέα έκτακτη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έφερε πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές της Αττικής. Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Αρτοποιός, υπάρχει ισχυρή σύσταση και για τηλεργασία και στον ιδιωτικό τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική αύριο, Δευτέρα (6/2). Την απόφαση έλαβε η Περιφέρεια Αττικής, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/2). Συγκεριμένα, η απόφαση αφορά όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής. Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση, στις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Ακόμα, σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Ακόμα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.