Καιρός: Έντονα φαινόμενα αναμένεται να φέρει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Μπάρμπαρα και για αυτό το λόγο θα ισχύσει από τις 20:00 το βράδυ και μέχρι νεωτέρας η διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, θα ισχύσει η διακοπή της κυκλοφορίας και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση των αρχών:
Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης και λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες σήμερα (06-02-2023) από τις 20:00 και μέχρι νεωτέρας θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 ετών σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθήνας - Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλφορίας, καθώς και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης για την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας και στην Αττική.
- Πέθανε ο Νίκος Καλογερόπουλος: Θλίψη για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού
- Κλέλια Ανδριολάτου: Έβαλε το μαγιό και έκανε γιόγκα στον Αχέροντα
- TikToker διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ: Επέλεξε υποβοηθούμενη ευθανασία στα 49 και κατέγραψε τις τελευταίες μέρες
- Δύο ανερχόμενα νησιά που μπήκαν στο ραντάρ του ελληνικού καλοκαιριού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.