Μενού
kakokairia
Κακοκαιρία στην Εύβοια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου που αγνοείται τις τελευταίες έξι ημέρες με την επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα στο Παρθένι Ευβοιας. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του χωριού, ο ηλικιωμένος εθεάθη την Τρίτη να περπατά μέσα στα χιόνια, σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής κρατώντας ένα μπετόνι νερό.

Yπενθυμίζεται πως όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr, η κόρη του αγνοούμενου οι προσπάθειες ανεύρεσης του ηλικιωμένου διεξάγονταν όλες τις ημέρες με πολύ μεγάλη δυσκολία από την Ομάδα Διάσωσης Eυβοίας SAR 3 12 εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν  στην περιοχή καθώς οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από χιόνι και είχε δημιουργηθεί παγετός. Η κόρη του 90χρονου, ανέφερε στο evima.gr πως είχε να επικοινωνήσει μαζί του από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όταν και μίλησαν προκειμένου να τον ρωτήσει εάν θέλει να του φέρει φαγητό.

Το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, η γυναίκα μετέβει στο σπίτι του πατέρα της, συνειδητοποίησε πως έχει εξαφανιστεί και ενημέρωσε τις αρχές. Μάλιστα στο τραπέζι του σπιτιού βρήκε άθικτο το φαγητό που του είχε ήδη αφήσει κατά την προηγούμενη επίσκεψή της αλλά και φρούτα. Να υπενθυμίσουμε πως το Παρθένι είναι ένα από τα χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχουν επλήγησαν από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα , καθώς το χιόνι φτάνει τους 60 πόντους.