Σε ανατριχιαστική προφητεία εξελίχτηκε η ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook o Κώστας Γενιδούνιας πριν την τραγωδία στα Τέμπη με τουλάχιστον 40 νεκρούς. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Προσωπικού Ελξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ) είχε προειδοποιήσει για την κατάσταση του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λίγες ώρες πριν συμβεί η μοιραία σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 40 ανθρώπους.
Η ανάρτηση του Κώστα Γεννηδούνια: «Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει, μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;" Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...».

- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.