Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο επιβατικό τρένο του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο Ι.Γ., φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ, είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού διατηρεί επιχείρηση εκτυπώσεων στον Βόλο. Η μητέρα του, σε ανάρτησή της στα social media, έγραψε: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι. Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει. Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.
- Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είμαι πλέον σκλάβος αυτού του κόσμου - Είμαι παιδί του Θεού»
- Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Πώς πληρώνεται το voucher
- «Τον πήραν απ' το σπίτι με αίματα»: Νίκος και Γιώργος θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Βουλιαγμένη: Απελπισμένη αναζήτηση για τον δύτη - Η «προφητική» ταμπέλα που φέρεται να αγνόησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.