Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν ολοένα και περισσότερα βίντεο - ντοκουμέντα από το σημείο της τραγωδίας, που σημειώθηκε στα Τέμπη, μετά και τη σύγκρουση των δύο τρένων. Μετά και το βίντεο που μετέδωσε χθες, Τετάρτη (1/3) η ΕΡΤ, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της σύγκρουσης, όπου τα βαγόνια τυλίγονται στις φλόγες, στα νέα βίντεο καταγράφονται οι στιγμές πανικού, τρόμου και φόβου που κυριάρχησαν λίγα λεπτά μετά και τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, η οποία (σ.σ. σύγκρουση) άφησε πίσω της - μέχρι στιγμής - 57 νεκρούς.
Οπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ, τα νέα βίντεο - ντοκουμέντα αναρτήθηκαν από τον Λάμπο Παπαζήση, έναν εκ των επιζώντων της φονικής σύγκρουσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Οι εικόνες είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι», καθώς φαίνεται τόσο η φωτιά που έχει ξεσπάσει μετά τη σύγκρουση, όσο και ο κόσμος, ο οποίος κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα βαγόνια. Τα νέα βίντεο - ντοκουμέντα έχουν τραβηχτεί λίγα λεπτά αφού ξέσπασε η «πύρινη λαίλαπα».
Στο βίντεο ακούγονται, παράλληλα, ανατριχιαστικές κραυγές και ουρλιαχτά, αλλά και κλήσεις από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας για βοήθεια. Συγκεκριμένα, ακούγονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των πολιτών λίγα λεπτά μετά και τη φονική σύγκρουση να προσπαθούν να συνεννοηθούν, για να καλέσουν τηλέφωνο, ενώ ακούγεται και ένας επιβάτης να λέει άμα βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι μέσα. Προσπαθούν, επίσης, να καταλάβουν την έκταση της τραγωδίας, καθώς δε γνωρίζουν και πόσοι και ποιοι βρίσκονται στην αμαξοστοιχία.
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.