Για το θλιβερό συμβάν στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς συνανθρώπους μας, μίλησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος που βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Μιλώντας σχετικά, είπε μεταξύ άλλων ότι το σιδηροδρομικό δίκτυο απαξιώθηκε λόγω των χρεών του, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έχει κάνει κι άλλο λάθος ο σταθμάρχης πριν από το μοιραίο με το ξεχασμένο κλειδί που έφερε τη μία αμαξοστοιχία «πρόσωπο με πρόσωπο» με την άλλη.
Μέσα σε όλα τα άλλα, ο Βασιλόπουλος έκανε και μια αποκάλυψη για τον μηχανοδηγό που έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση. «Ο κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία. Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου, ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο επειδή είχαν εισαχθεί σε σχολή της Θεσσαλονίκης τα δυο του κορίτσια. Ηταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα και το τέλος της ζωής του» ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και συνέχισε «είναι ο μηχανοδηγός που είπε ότι βλέπει κόκκινο και ρώτησε αν μπορεί να περάσει ή όχι».
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού - «Μπορούσα να τον έχω τελειώσει»
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.