Αρνητική εξέλιξη είχαν οι έρευνες για τη 42χρονη Βάγια Μπλέκα - Καρακώστα από τον Τύρναβο, η οποία μέχρι χθες ήταν αγνοούμενη και επέβαινε στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Η σορός της άτυχης γυναίκας ταυτοποιήθηκε μέσω DNA και οι συγγενείς της, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να την παραλάβουν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες διαδικασίες για την κηδεία της.
Η 42χρονη γυναίκα αφήνει πίσω το σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τους γονείς της, συγγενείς και φίλους. Η κηδεία της αναμένεται να γίνει αύριο Σάββατο (4/3) στις 12.00 στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι σταδιακά ολοκληρώνεται και η μακάβρια διαδικασία από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των θυμάτων, με τις ταυτοποιήσεις να έχουν φτάσει τις 54 από τους 57 νεκρούς συμπολίτες μας. Την ίδια ώρα ενημερώνουν μία προς μία τις οικογένειες των θυμάτων.
- Η πιο επική φωτογραφία από τους Metallica τελικά είναι fake
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.