Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου θα γίνει στη γενέτειρά του, την Καρδίτσα, η κηδεία του 21χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, λίγα λεπτά αφού είχε πει στη μητέρα του, λέγοντάς της «μαμά κοιμήσου, θα αργήσω». Σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Τάσος ήθελε να τελειώσει την σχολή και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, να φροντίσουν τα κτήματα της οικογένειας στο χωριό. Όταν δεν μελετούσε και δεν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, του άρεσε να φεύγει με την μοτοσικλέτα του στον κάμπο.
Η σορός του αδικοχαμένου νέου θα φτάσει στην Καρδίτσα στις 12 το μεσημέρι και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του «Σπιτιού της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.