Μενού
tempi-gerasimos
Ο Γεράσιμος Ιάσονας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, Γεράσιμος Ιάσονας, είναι ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού του μοιραίου επιβατικού τρένου, Intercity 62, που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και συνεχίζει να δίνει σκληρή «μάχη» για τη ζωή του καθώς παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Οι γιατροί, που τον παρακολουθούν, κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες η οικογένειά του.

Η περιπέτεια του Γεράσιμου συνεχίζεται μετά και τον σφοδρό του τραυματισμό κατά τη διάρκεια της μετωπικής σύγκρουσης των τρένων, σύγκρουση που προκάλεσε και τον εκσφενδονισμό του από το παράθυρα της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος τού προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο πολύ δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι. Οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους μάχη, προκειμένου να βοηθήσουν όπως μπορούν τον 20χρονο φοιτητή.

Ο αγώνας που δίνει ο νεαρός φοιτητής από τον Βόλο έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, το οποίο σπεύδει στην πρώτη του δημόσια ανάρτηση στο Facebook και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση, αλλά και στέλνει και μηνύματα συμπαράστασης τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του νεαρού. Τα μηνύματα είναι, σχεδόν, καθημερινά και προέρχονται από χρήστες του μέσου απ' όλη την επικράτεια της χώρας.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

minimata ston gerasimo iasona
Μηνύματα στον Γεράσιμο Ιάσονα | Facebook
minimata ston gerasimo iasona