Μία παρολίγον τραγωδία αποφεύχθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής (19/3) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας πατέρας κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δύο του παιδιά, και τα δύο ανήλικα, ενώ στο αυτοκίνητο υπήρχε έντονη η μυρωδιά του γκαζιού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής η μητέρα των ανήλικων παιδιών στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι ο άνδρας της είχε κλειδωθεί με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, όπου και μύριζε αέριο. Αξιο αναφοράς είναι ότι το ζευγάρι ήταν χωρισμένο.
Το γεγονός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τα ανήλικα παιδιά, τα οποία και βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η ΕΛ.ΑΣ. μετέφερε τα παιδιά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τον πατέρα στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ανοιχτές φιάλες υγραερίου.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.