Μενού
drapetsona
Το θύμα της επίθεσης στη Δραπετσώνα | Star TV
  • Α-
  • Α+

«Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με σκοτώσει! Πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα, με τράβηξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να μου κόψει τον λαιμό». Σοκάρουν τα λόγια της 45χρονης γυναίκας από τη Δραπετσώνα που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο δράστης αφού τη βίασε, της προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα, χτυπώντας τη με κουζινομάχαιρο στον λαιμό.

Η γυναίκας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του 15χρονου παιδιού της την κακοποίησε όταν του ζήτησε για ακόμη μια φορά να χωρίσουν. «Με είχε σπρώξει προς τα πίσω και προσπαθούσε να μου κόψει τον λαιμό» ανέφερε.

Όπως είπε στη συνέχεια, όταν ο 43χρονος συνειδητοποίησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν όσα είχαν συμβεί μέσα στο διαμέρισμά τους, πήρε το παιδί και τράπηκε σε φυγή. Ευτυχώς η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Ο άνδρας εξαφανίστηκε, όμως λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Η ίδια κατήγγειλε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κακοποίησης, αλλά και στο παρελθόν ο σύζυγός της είχε αντίστοιχη συμπεριφορά.