Αλλη μία φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας με το τελευταίο περιστατικό να σχετίζεται με έναν 54χρονο δάσκαλο στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 54χρονος δάσκαλος οδηγήθηκε νωρίτερα, σήμερα, στο αυτόφωρο για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο δάσκαλος από την ανατολική Θεσσαλονίκη καταγγέλθηκε από τους γονείς της ανήλικης μαθήτριας ότι το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου προχώρησε σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη χθες, Πέμπτη (30/3) από τις αστυνομικές Αρχές και η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και για αυτό τον λόγο τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.