Σεισμός, μεγέθους 4,3 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε τώρα στα Ιωάννινα, όπως και αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, η σεισμική δόνηση είχε 15 χλμ εστιακό βάθος, ενώ σημειώθηκε 19 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά των Ιωαννίνων. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τυχόν ζημιές, που μπορεί να προκάλεσε ο σεισμός.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Παναγόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τα αδήλωτα εισοδήματα - «Μακάρι να είχα 3 εκ. ευρώ»
- Συγκλονίζει η Ηλιάδη για την κακοποίηση από τον Λαζαρίδη: «Φοβόμουν για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου»
- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει κι αυτός ζήτησε 1.000€ για συνέντευξη»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.