Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο άτυχος 18χρονος που μαχαιρώθηκε από ληστή στην Ακρόπολη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο νεαρός θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή από το σπίτι του και θα προσπαθήσει να ξεχάσει την άγρια επίθεση που δέχτηκε τη Μεγάλη Δευτέρα

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

Ο 18χρονος περιέγραψε στο MEGA πως τον προσέγγισαν οι δράστες και τα χτυπήματα που δέχτηκε στη συνέχεια σε κοιλιά και λαιμό.

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”», είπε. 

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή», συμπλήρωσε. 

«Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες», ανέφερε. 

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του: «Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.