Μενού
Asthenoforo - EKAB
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) στην περιοχή Μηνιές στην Κεφαλονιά, όπου και ένα αγοράκι, μόλις 2,5 χρονών από τη Σρι Λάνκα, πνίγηκε σε πισίνα ιδιωτικής βίλας παρουσία των γονιών του. 

Οι γονείς του άτυχου παιδιού είχαν έρθει από τη Σρι Λάνκα στην Κεφαλονιά για να εργαστούν στον τομέα της καθαριότητας των δωματίων. Το παιδάκι έπαιζε κοντά στην πισίνα την ώρα που οι γονείς του καθάριζαν και ξαφνικά το είδε η μητέρα του μέσα στο νερό. Η μητέρα δεν βούτηξε στην πισίνα, για να σώσει το παιδί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήξερε κολύμπι.

Τότε είναι που φώναξε για βοήθεια, αλλά μέχρι να έρθει ο πατέρας στο σημείο από το οποίο απείχε πέντε – περίπου – λεπτά το παιδί είχε, δυστυχώς, πνιγεί. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν ζωντανό μέχρι και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν και αυτοί με τη σειρά τους ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.