Μενού
astynomia peripoliko
Περιπολικό Αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι αρχές, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, το θάνατο 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της, το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) .

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής μετέβη και σήμερα, Κυριακή (4/6), στις 14:00μ στο χωριό για να πραγματοποιήσει νέα συμπληρωματική αυτοψία στο σημείο. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος, ερευνώντας το σημείο.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο χωριό

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι. Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, όμως μετά την ιατροδικαστική εξέταση , αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανηψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.

Η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της, ενώ οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Ο κοινοτάρχης της περιοχής, Χρήστος Διαμαντίδης, κάνει λόγο στο thesstoday.gr για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Δύο μέρες μετά το θάνατο, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δηλώνει κάτοικος του χωριού.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.