Μενού
giorgos-georgioy-3
Γιώργος Γεωργίου | YouTube
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου σε ηλικία 71 ετών. Ο αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών αλλά και ραδιοφωνικών εκπομπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Γεωργίου άφησε εποχή με το «Καφενείο των Φιλάθλων» που σάρωνε σε θεαματικότητα, ώσπου διεκόπη ξαφνικά εξαιτίας μιας επεισοδιακής εκπομπής στον Βύρωνα. Ο δημοσιογράφος είχε περάσει αρκετές δυσκολίες στην προσωπική του ζωή και είχε συγκλονίσει με την ασθένεια που στοίχισε τη ζωή στον γιο του, λέγοντας πως μέσα σε μία νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του

Οι χρήστες του Twitter αποχαιρέτισαν τον Γιώργο Γεωργίου ευχαριστώντας τον για τις εκπομπές του, για το γεγονός ότι έδειξε πως το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα αλλά και για τον άμεσο τρόπο του. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.