Μενού
gefyra-arta
Γέφυρα καταρρέει στην Άρτα | Epirus Post
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκαλεί η κατάρρευση γεφυριού στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ναι μεν το γεφύρι είχε σταματήσει να χρησιμοποιείται, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια ενημερωτική πινακίδα ή αποκλεισμός του.

Στο σημείο πολύ συχνά παίζουν παιδιά. Μετά την κατάρρευση της γέφυρας, τη στιγμή μάλιστα που στο πάρκο βρισκόταν κόσμος, ο χώρος αποκλείστηκε και τοποθετήθηκαν οι γνωστές απαγορευτικές κορδέλες.

Ο Δήμος Αρταίων με ανάρτηση στη σελίδα του και όχι με επίσημη ανακοίνωση, κάνει γνωστό ότι το γεφύρι έπεσε λόγω φθοράς.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες, πως το μικρό γεφυράκι του Παραποτάμιου Πάρκου, κατέπεσε σήμερα, λόγω φθοράς. Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες απο τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα. Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την σημερινή εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί», αναφέρεται.

Η στιγμή της κατάρρευσης καταγράφηκε και σε βίντεο:

Είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο γεφύρι είχε συντηρηθεί από την κατασκευή του και μέχρι πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.