Μενού
seismografos
Σεισμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφηκε στη Λιβαδειά στις  03:21 ξημερώματα Σαββάτου (10/6). Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου η ένταση του σεισμού ήταν 3,2 Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 16 χλμ. βόρεια της Λιβαδειάς και έγινε αισθητός και στην Αττική. Το εστιακό του σεισμούς ήταν μόλις στα 2 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού ήταν 3,2 Ρίχτερ και το επίκεντρο της δόνησης ήταν 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αταλάντης και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Η συγκεκριμένη δόνηση εντάσσεται στη μετασεισμική ακολουθία, του ισχυρού σεισμού των 4,8 Ρίχτερ της περασμένης Πέμπτης.

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.