Προθεσμία μέχρι και τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ζήτησε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, Ζαχαρίας Στουρνάρας. Ο συγκεκριμένος εμπλέκεται στη σιδηροδρομική τραγωδία του Τέμπη με την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών.
Παράλληλα, ο εφέτης ανακριτής καλεί τις επόμενες ημέρες επιβάτες της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διάσωση και τη βοήθεια άλλων επιβατών, ώστε να συνεισφέρουν στην έρευνα της υπόθεσης.
Τέλος, ο δικηγόρος του αποθανόντος μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας ζήτησε από τις δικαστικές αρχές όλες τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έγιναν το βράδυ της μοιραίας νύχτας του δυστυχήματος.
Σημειώνεται, πως η έρευνα για τα αίτια και τις ευθύνες του δυστυχήματος συνεχίζονται από τον ανακριτή, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν στο μέλλον και άλλες διώξεις σε πρόσωπα που έχουν ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- Δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που τόσο δεν ήθελε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Η αντίδραση της Τζέσικα Μπίελ
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.